Cautare

1634 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (2.62 secunde)
Adevaratul initiator al UNPR, Oprea va fi totusi numarul doi, ca presedinte executiv, intr-un triumvirat in care Marian Sarbu va fi presedinte, iar Cristian Diaconescu - presedinte de onoare.
Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat ca i se pare ingrijorator ca "trad&atorii" au ajuns sa vorbeasca despre demnitate si onoare, intrebandu-se de ce ministrul Gabriel Oprea nu si-a dat deja demisia. "Daca au ajuns tradatorii sa ne vorbeasca despre demnitate si onoare, mi se pare ingrijorator.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat joi decizia PAS de a-si schimba denumirea in Partidul Comunist Roman, spunand ca acest gest nu va starni decat reticenta oamenilor, si nu un succes mai mare al Partidului Alianta Socialista, potrivit Newsin.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de parere ca dialogul politic dintre PSD si PNL, constructiv, permanent, ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare, in perspectiva, dupa viitoarele alegeri.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu intra in "polemici de mahala" cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si cu liderul social-democratilor, Victor Ponta.
Ma bucur vazandu-va prestatia jalnica de astazi ca nu v-ati dat demisia din functie, ati fi dat dovada ca mai exista vreo urma de onoare si de rusine, si i-ati fi pacalit inca o data pe oameni.
Ma bucur ca nu v-ati dat demisia, pentru ca asa se vede ca nu aveti onoare. Nici onoare, nici rusine, sunteti niste hoti!", a acuzat Ponta.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, sustine ca Romania se afla intr-una dintre cele mai grave situatii de pana acum si constata "o degradare a vietii politice". ... Presedintele de onoare al PSD crede ca orice partid ar veni la Putere in acest moment ar intampina dificultati:
Ma bucura faptul ca institutia demisiei de onoare nu a disparut.
La conferinta, ministrul Gabriel Oprea a fost acompaniat si de alti lideri nationali ai UNPR, respectiv, de presedintele Marian Sarbu, presedintele de onoare Cristian Diaconescu si vicepresedintele Valeriu Steriu.
Solomon - da, Dinca - ba Intrebat de ce la conferinta UNPR Dolj a fost prezent Antonie Solomon, dar nu si primarul delegat Marinica Dinca, Oprea a precizat ca a fost o onoare sa-l aiba pe Solomon invitat si a dat de inteles ca si l-ar dori in partid.
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la intalnirea cu membrii PSD Bucuresti, ca in partid exista "franari" care "pun talpi" celor capabili si credibili, pentru a-si mentine interesele si "gasca de subordonati".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi sarbatoreste, vineri, ziua onomastica in familie, acasa, el precizand, intr-o postare pe blogul personal, ca nu va putea merge la biroul sau din strada Atena nr.
Ion Iliescu spune ca propunerea sefului statului privind finantarea campaniilor "e de luat in seama" Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, afirma ca este "de luat in seama" propunerea sefului statului cu privire la finantarea campaniilor electorale, dar precizeaza ca trebuie vazut daca bugetul tarii poate suporta o asemenea "povara".
Si n-ar trebui sa pierdem din vedere faptul ca nici nu-i nevoie sa fure prea mult in diaspora, fiindca foarte multi din cei plecati in anii ’90 sau cu atat mai mult imediat dupa mineriada au resentimente irepresibile fata de presedintele de onoare al PSD.
Presedintele de onoare al PSD considera ca unitatea USL va fi considerabil influentata de "factorii umani", in bine sau in rau, intrucat pot aparea "abordari subiective" care pot deteriora coeziunea acestei aliante. ... Deci nu sunt incompatibilitati, fiecare pastrandu-si absolut identitatea sa", a spus presedintele de onoare al PSD.
Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
Am facut cu votul, cu sustinerea si in numele PNL o alianta politica cu PC al carui presedinte de onoare e Dan Vouiculescu si cu PSD al carui presedinte de onoare e Ion Iliescu.
Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
google-analytics.com